ikkunoiden ja ovien kunnostamisesta

Tarjoamme ammattimaisen ja huolellisen entisöinnin vanhoille ikkunoille ja oville. Työssämme käytämme perinteisiä menetelmiä ja parhaita mahdollisia materiaaleja. Aidon pellavaöljymaalin ja pellavakitin käyttö takaa sen että ikkunat säilyvät hengittävinä ja kestävät aikaa. Huonokuntoisimmat ikkunan osat korvaamme hyväkuntoisella vanhalla puulla. Meillä on laaja kokoelma omia vanhoja ikkunoita, joita hyödynnämme työssämme. Työhömme kuuluu myös ikkunoiden tiivistäminen. Tiivistämistapa riippuu siitä missä talosi sijaitsee: meren rannalla, maaseudulla, kaupungissa? Verstaamme sijaitsee Helsingissä mutta otamme töitä vastaan koko Suomesta. Kuljetamme ikkunat entisöitäväksi verstaallemme ja suojaamme ikkunan aukot tiiviisti säänkestävällä muovilla.

uusien ikkunoiden ja ovien tilaaminen


Puuttuuko sinulta ikkunoita tai ovia? Haluaisitko saada vanhan talosi tyyliä vastaavan ikkunan tai oven? Valmistamme uuden vanhaa tyyliä vastaavan ikkunan, oli kyseessä sitten ympyrä, puoliympyrä, T-ikkuna tai mikä tahansa ikkunatyyppi. Valmistamme myös perinteistä tyyliä vastaavia sekä ulko-, että sisäovia.

lasi

Me tarjoamme myös perinteistä tyyliä vastaavaa uutta lasia ikkunoihin. Valikoimassamme on sekä vedettyä että puhallettua lasia eri aaltoilevuusasteilla ja värisävyillä. Mikään ei voita puhalletun lasin tuomaa perinteistä tunnelmaa!